tiistai 4. elokuuta 2015

Tunteet ovat taas olleet pinnassa, kun lisää pentuja on lähtenyt maailmalle. Elsan (Punahongan Impromptu) emäntä ja isäntä kävivät hakemassa tyttösensä aamupäivällä kotiin Tampereelle. Matka oli mennyt reippaalta pennulta hyvin nukkuessa alun vikinän jälkeen. Pentukoulun tunteja on jo Elsalle valmiiksi katsottuna, siitä se lähtee! Pekun (Punahongan Ilkikuri) omat ihmiset tulivat iltapäivällä. Pekun tie kävi Turun Paattisille nelihenkisen perheen luo. Perheessä on myös kissa (kuten aika monen Tatsin pennun kodissa!), ja metsään pääsee lähes pihan nurkilta. Heti huomenissa Peku tapaa Mannan ja Popin, kun kolmikko aloittaa opintien pikkupentujen leikkikoulussa.

Jäljelle jääneet kolme pentua ovat saaneet enemmän aikaa pentuaitauksen ulkopuolella. Jokaisen kanssa on ulkoiltu takapihalla, ja Rambo pääsi jopa mustikkametsään ja kuopusta päivähoidosta hakemaan. Siellä se riemastui nurmelle pystytetystä telttarakennelmasta! Pentutrio on mielestäni hieman rauhoittunut - olisiko niin, että seitsemän (tai viidenkin) pennun yhteiselo on pieni stressinaihe, joka hälvenee kun väkimäärä pienenee?


Tatsi on alkanut nauttia leikeistä pentujensa kanssa. Tässä Pepin (vas.) ja Pekun kanssa.
Elsa valmiina lähtöön.

Koirakuopus Pekun ja ihmisesikoisen hellä hyvästely.

Pekun lähtöpotretti. Otin samanlaisen kuvan 25.6., ja on hauska verrata kokoeroa.

Tatsi ja koppelonsiipi. Tatsi on kateellinen äiti - kuulemma äitinsä oli samanlainen ja keräsi kaiken kiinnostavan pennuilta omaan talteen!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti