perjantai 10. heinäkuuta 2015

Pennuille tuli eilen ikää jo kokonainen kuukausi. On ihana todeta, että kaikki ovat kasvaneet ja kehittyneet hienosti, ilman takapakkeja. Varasin tänään ajan eläinlääkäritarkastukseen viikon 31 alkuun. Toinen madotus hoidetaan tänään ja kolmas vähän ennen luovutusikää.

Pentujen hampaat ovat todella terävät, ja ihmettelen, ettei Tatsi ole ärähtänyt lapsilleen, kun ne varmasti jo kokeilevat hampaitaan myös emän nisiin. Pentulaatikon ja -aitauksen siivous on paras tehdä Tatsin imettäessä, ellei halua seitsemää piraijaa akillesjänteeseensä roikkumaan. Se nimittäin sattuu!

Pentueen isän, Danin, perhe kävi eilen pentuja moikkaamassa. Tatsi ohjasti Danin päättäväisesti pois pentuhuoneen ovelta, mutta ihmiset saivat aivan vapaasti silitellä ja sylitellä pentuja. Tatsi ei itse asiassa ole missään vaiheessa ollut niin mustasukkainen pennuistaan, etteivätkö ihmisetkin olisi saaneet niitä käsitellä. Se on joka kerta ollut onnellinen kyläilijöistä. Jebu on eri juttu: ensimmäisten viikkojen aikana sillä ei ollut mitään asiaa pentuhuoneeseen, mutta se nyt haluaa selvästi muutenkin pysytellä mahdollisimman kaukana pikkuisista. Se on sitä seitsenvuotiaan herran arvokkuutta.

Base camp. Olemme aidanneet etupihalle pennuille oman turvallisen tilan.
Tatsi yritti ilmeisesti ahtautua paikkaan, jossa ei mahtuisi imettämään. Niin tai näin, joka tapauksessa laatikossa oli hetken kuluttua kahdeksan koiraa!
 
Pikkupoikien kohtaaminen (Jirka)

Betzkan ja Reetan vuoro käydä base campin ulkopuolella.

Rambo ja Lilli köpsyttelevät.

Rambo tarkastaa perennapenkin.
 
Pentujen isä Dani (Doniol Chase The Wind) perheineen piipahti purjehdusreissullaan Turkuun.

2 kommenttia:

  1. Nythän sitä vasta onkin kasvettu 😊

    VastaaPoista
  2. Totta, ja ulkona kun touhuavat, vaikuttavat siksikin paljon isommilta.

    VastaaPoista