lauantai 4. heinäkuuta 2015

Varhain tänä aamuna törmäsin matkalla pentuhuoneeseen pentuvaellukseen, joka oli valloittanut eteisen. Kuusi pentua tepasteliu terhakkaasti ja hieman ujosti ympäriinsä, seitsemännen vikistessä vielä pentuaitauksessa. Tatsi katseli hölmistyneenä nurkassa. Ilmeisesti tuhatsivuinen Viini-kirja, joka palvelee aitauksen portin painona, oli ollut huonosti paikallaan. Olemme nyt laajentaneet pentuaitausta lähes koko makkarin kokoiseksi, joten ehkäpä pentuset viihtyvät siellä paremmin.

Pisamia on alkanut ilmestyä yhden jos toisenkin pennun kuonoon. Vielä ne eivät ole kovin selviä. Muistaakseni Tatsilla oli seitsenviikkoisena tai vähän aiemminkin jo monta pisamaa naamaa kaunistamassa.

Kiinteä ruoka on vaihtunut jauhelihapuuroksi, joka menee hyvällä ruokahalulla alas. Jotenkin hellyttävää, miten hitaita pentuset vielä syömishommassa ovat. Eilen porukka vietti ensimmäistä kertaa aikaa ulkona isossa koirahäkissä (sisällä oli vielä kuumempi!), ja huomenna iltasella ne pääsevät nurmikolla riehumaan. Kamerat on ladattu!

Lillin Cindy Crawford -kuonotäplää ei lasketa pisamaksi! Tyttösellä on todella ilmeikäs pää.
Jirka tarkkailee aitauksen tapahtumia.

Aitauksen puolella vas. Reetta ja kas, Jirkakin on jo ehtinyt sinne.
Tammyn (vas.), Reetan ja Rambon riehujaiset.
Poppis ihmettelee crocksia.

Rambo ja tytöt hörppimässä. Reetta kiipeilee.
Äiti sä oot niin ihana että mä kiipeen sun pään päälle. (Rambo)

Rambo saa rapsutuksia.
Tammy nukkuu äidin ja siskojen vierellä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti